Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σημείωμα Ιδιοκτήτη

 

Αγαπητοί επισκέπτες,

 

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1993 από τον πατέρα μου Νικόλαο Κωνσταντινίδη, ο οποίος με μεράκι και σκληρή δουλειά κατάφερε να την εδραιώσει ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του Νομού στην παροχή λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αναλαμβάνοντας τα ηνία της επιχείρησης το 2013 μεγιστοποιήσαμε τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων φορολογικών και λογιστικών προκλήσεων και την επίτευξη υπεραξίας για τους πελάτες μας.

 

Το τρίπτυχο Γνώση – Εχεμύθεια – Υπευθυνότητα αποτελεί τον κορμό της φιλοσοφίας μας.

 

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους πτυχιούχους επαγγελματίες, καθώς και στελέχη που αναπτύσσονται ραγδαία.

 

Συνεργαζόμενοι μαζί μας θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία και ασφάλεια το διαρκώς μεταβαλλόμενο και πολλές φορές εχθρικό για τις επιχειρήσεις φορολογικό περιβάλλον.

 

Σε εμάς θα βρείτε έναν πολύτιμο συνεργάτη – έναν σύμμαχο που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην διασφάλιση των επιχειρηματικών σας συμφερόντων.

 

Με εκτίμηση,

 

Ορέστης Κωνσταντινίδης

Οικονομολόγος Φοροτεχνικός Α’ Τάξης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ορέστης Κωνσταντινίδης, Λογιστής στο Αγρίνιο, Λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες

Το  γραφείο των Λογιστικών – Φορολογικών  και Οικονομικών Συμβούλων “Ορέστης Κωνσταντινίδης και Συνεργάτες” εδρεύει στο Αγρίνιο (Γριμπόβου 16) και έχει πολλά χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης δραστηριοποίησης στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς επίσης σε Δημόσιους Οργανισμούς.

 

Έχει δικαίως αποκτήσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των επιχειρήσεων και των οργανισμών με τους  οποίους  συνεργάζεται γιατί:

Απαρτίζεται από έμπειρους, υπεύθυνους και καταρτισμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με γνώμονα την άριστη γνώση του αντικειμένου, την υπευθυνότητα και την εντιμότητα

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις ξεκινώντας από την επιλογή του νομικού σχήματος της υπό ίδρυσης εταιρίας και συνεχίζοντας με την πλήρη οργάνωση και σχεδιασμό των υπηρεσιών της και φυσικά τη συνεχή επίβλεψη των εργασιών της

Βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη μεταδίδοντας με φιλικότητα και αμεσότητα τις κατάλληλες λογιστικές, φοροτεχνικές ή παρόμοιας μορφής γνώσεις

Παρέχει πλήρη και συνεχή ενημέρωση για αλλαγές και τροποποιήσεις νομοθεσιών, φορολογικών και εργατικών θεμάτων, κοινοτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ και άλλων σχετικών θεμάτων προλαμβάνοντας ή επιλύνοντας φορολογικά ή σχετικής μορφής ζητήματα

Διαθέτει άριστη υποδομή σε χώρους , δίκτυα Η/Υ , τηλεφωνικό κέντρο , κλπ

H ομάδα μας

Ορέστης Κωνστιντινίδης - Λογιστικό γραφείο Αγρίνιο

Γεωργία Κανδηράκη

Ορέστης Κωνσταντινίδης - Λογιστικό Γραφείο

Ορέστης Κωνσταντινίδης

Ορέστης Κωνστιντινίδης - Λογιστικό γραφείο Αγρίνιο

Παναγιώτα Τουφεκούλα

IMG-20200716-WA0000

Παρθενία Χριστοδούλου

Το γραφείο ‘Ορέστης Κωνσταντινίδης και Συνεργάτες’ αποτελεί ένα από τα κορυφαία του είδους του στην Δυτική Ελλάδα. Παρέχει υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένες φοροτεχνικές, λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και σχεδιασμό οικονομικών μελετών για κάθε μορφής επιχείρηση  ή  οργανισμό.

Σκοπός του γραφείου μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα. Για το λόγο αυτό, είναι άρτια στελεχωμένο με μια αξιόλογη και δυναμική ομάδα έμπειρων, υπεύθυνων και πλήρως καταρτισμένων ανθρώπων που εργάζεται σε μόνιμη βάση αλλά και με μια ομάδα εξωτερικών συνεργατών και νομικών συμβούλων με εξειδίκευση σε διάφορα θέματα.

Ορέστης Κωνσταντινίδης - Λογιστικό γραφείο - Αγρίνιο
Ορέστης Κωνσταντινίδης, Λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες στο Αγρίνιο, διαχείριση μισθοδοσίας, προγράμματα ΕΣΠΑ
Ορέστης Κωνσταντινίδης - Λογιστικό γραφείο - Αγρίνιο